Usi de garaj culisante – fiabile si cu aspect estetic

Astazi, in plus fata de fiabilitate, se impun si o serie de cerinte privind usile de garaj: functionalitate, confort, aspect estetic, siguranta in exploatare, izolare termica fiabila.

Aceste usi de garaj culisante de tip acordeon, sunt foarte des instalate la garaje, hangare, pavilioane cu deschideri mari.

Aceasta constructie nu incarca podele, toata  incarcatura fiind pe pereti. Aceste usi de garaj culisante pastreaza temperatura bine in garaj si au o durata lunga de viata.

Principiul dispozitivului

Usile de garaj culisante care lucreaza pe principiul acordeonului, sunt realizate din mai multe panouri. Ele sunt fixate impreuna cu un material dens flexibil (cauciuc, tesatura densa etc.) si copertine.

Usile de garaj culisante care lucreaza pe principiul acordeonului, sunt realizate din mai multe panouri. Ele sunt fixate impreuna cu un material dens flexibil (cauciuc, tesatura densa etc.) si copertine.

 De obicei, sunt produse  din panouri sandwich. Acest material are un zgomot bun si izolatie termica eficienta.

Usile de garaj culisante au avantaje incontestabile, astfel incat acestea pot fi considerate unele dintre cele mai compacte modele si usor de utilizat. Prin deplasarea pe partea laterala a pliantelor, este posibil sa se salveze o multime de spatiu util, care poate fi folosit la discretia ta. 

Preturile variaza in functie de factori cum ar fi complexitatea fabricarii, prezenta ornamentelor vizuale suplimentare, greutatea si dimensiunile structurii, configuratia sistemelor de automatizare. 

Pentru a afla cat de mult costa o usa de garaj culisanta, poti intra pe site-ul firmei, pentru a alege produse de cea mai buna calitate la un pret competitiv.

Cerinte

Avand in vedere faptul ca astfel de usi sunt deschise lateral, este necesar sa existe spatiu suficient in peretele structurii. Acest lucru este necesar pentru deschiderea nestingherita a pliantelor. 

In functie de tipul si dimensiunea vehiculului pe care il detii, cerintele tehnice pentru montare pot fi diferite. In primul rand, acestea sunt realizate in functie de:

  1. Materiale de zidarie. Se prefera caramida, betonul si panourile.
  2. Dimensiunea deschiderii. Configuratia intrarii existente trebuie sa corespunda dimensiunii usilor. In acelasi timp, pentru autoturisme, latimea minima este de 2,2 m, in timp ce pentru camioane – 2,7 m si mai mult.
  3. Necesitatea unui cadru suplimentar. In cazul in care specialistii gasesc ca deschiderea  pare insuficient de fiabila pentru fixarea structurii, vor putea sa realizeze un cadru suplimentar, confectionat dintr-un metal de o grosime impresionanta. Produsul este fabricat prin procesare total sudata

Prezenta planelor regulate are o insemnatate destul de mare, deoarece usa de garaj culisanta,  nu poate fi amplasata pe planuri inclinate. Dimensiunea maxima a pantei nu trebuie sa depaseasca 2 mm pe metru. 

Chiar daca cumperi o constructie potrivita a usii, iar deschiderea nu este pregatita pentru instalare, specialistii firmei o vor pregati in mod corespunzator si o vor instala in decurs de cateva ore.

Principalul criteriu pentru alegerea unei usi de garaj a fost si este fiabilitatea protejarii masinii de furt. In acest caz, usa de garaj nu trebuie sa furnizeze proprietarului orice inconvenient, iar proiectarea lor trebuie sa fie fiabila si convenabila.

1 Comment
  1. admin august 2, 2016 at 10:42 am - Reply

    sdfsdfsdfsdf

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.