Componente usi de garaj

Componente usi de garaj

Componentele ce alcatuiesc usile de garaj sectionale sunt de calitate superioara asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa.

Toate elementele usilor de garaj sectionale (sine, balamale, arcuri etc) sunt din otel galvanizat.

Incepand cu luna iunie 2010, societatea MANOLLY anunta cu mandrie introducerea arcurilor vopsite – powder coated in componenta standard a usilor de garaj sectionale productie MANOLLY.

Calitatea otelului folosit la realizarea arcurilor de torsiune corespunde: DIN 17223, C.

Calitatea arcurilor vopsite este asigurata printr-un procedeu tehnologic de inalta precizie si prin controlul calitativ al procesului de productie. Tratamentul la suprafata al arcurilor este procedeul prin care arcul, izolat intr-o incapere, este “bombardat" cu mii de particule rotunde care sableaza suprafata arcului la o viteza de 300 km/ora.

Prin acest procedeu, pe langa cresterea consistenta a calitatii arcurilor, se obtine si un aspect estetic deosebit ce este apreciat de catre utilizatorul final.

Prin vopsire se protejeaza arcurile impotriva coroziunii si ofera astfel un plus de calitate produsului final. Acest procedeu de productie creat special pentru arcurile de torsiune creste durata de viata a acestora cu peste 40%!!!

Credem ca acest nou pas in directia cresterii constante a calitatii produselor MANOLLYva duce la consolidarea relatiei de colaborare dintre societatea MANOLLY si partenerii si.

Pentru informatii suplimentare referitoare la arcurile vopsite powde coated pentru usile de garaj sectionale va rugam sa ne contactati.

Usile de garaj sectionale sunt dotate standard cu sistem de protectie contra ruperii arcului, ce impiedica prabusirea usii de garaj in cazul ruperii accidentale a arcului.

Desen tehnic sistem de protectie contra ruperii arcului pentru usi de garaj sectionale

Cablul pentru usi de garaj sectionale este situat pe interior intre sina si paneluri, reducand riscul accidentelor.

Incepand cu luna decembrie 2010 introducem in oferta noastra standard, pentru usile sectionale rezidentiale cu montajul arcului in fata, suportul de rola inferior cu reglaj pentru cablu.

Aceasta noua imbunatatire va duce la reducerea timpului de montaj crescand astfel eficienta echipelor de montaj, cat si la o mai buna functionare a usii de garaj sectionale.
Pentru informatii cu privire la suportul de rola inferior cu reglaj pentru cablu ce intra in alcatuirea usilor de garaj sectionale va rugam sa ne contactati.

Usile de garaj sunt prevazute cu profil C care consolideaza si rigidizeaza sinele orizontale. 

Desen tehnic profil C pentru usi de garaj sectionale 

Rolele de culisare pentru usi de garaj sectionale sunt din otel galvanizat fiind prevazute cu rulmenti asigurand usii de garaj o functionare precisa si silentioasa. 

Desen tehnic rola pentru usi de garaj sectionale 

Servicii Curente

Usi de garaj sectionale

servicii-montaj-usi-de-garaj-sectionale

Oferim spre vanzare usi de garaj sectionale de inalta calitate, intr-o gama variata de modele si culori. Serviciile noastre includ comercializare usilor de garaj la pret avantajos, transportul produselor in conditii de siguranta si la timp, iar echimepe noastre ofera montaj profesional la usi de garaj sectionale pe aria judetului Timis.

Usi de garaj culisante

Firma noastra ofera spre vanzare usi de garaj culisante de calitate superioara, iar modelele si culorile sunt diverse. Oferim pret corect la usi de garaj culisante atat pentru clinetul final cat si pentru colaboratorii din tara. De asemenea, transportul si montajul sunt alte servicii oferite de catre noi.

Usi industriale

Comercializam usi de garaj industriale la nivel national. Usile industriale sunt la comanda pe diferite dimensiuni, culori, modele, etc. Aceste usi industriale sunt rezistente unui numar mare de cicluri de utilizare si sunt destinate unor hale, spatii comerciale, hangare, usi statii de pompieri, etc.

Automatizari

Suntem principal partener BFT in Romania. Echipele noastre de tehnicieni ofera montaj pentru usi de garaj sectionale, montaj automatizare pentru usi industriale sectionale, montaj automatizare pentru porti de garaj batante, montaj automatizari pentru porti de garaj culisante.

PUNCT DE LUCRU

0
Timis
Timisoara
Tel: 004 0728 162 533
Email: office@manolly.ro
1
Arad,
Arad
2
Hundoara
Deva
3
Caras-Severin
Resita
4
Bihor,
Oradea
5
Alba,
Alba Iulia
6
Sibiu,
Sibiu
7
Gorj,
Targu Jiu
8
Mehedint
Drobeta Turnu Severin
9
Satu Mare
Satu Mare
10
Salaj
Zalau
11
Cluj Napoca
Cluj
12
Mures
Targu Mures
13
Brasov
Brasov
14
Arges
Pitesti
15
Valcea
Ramnicu Valcea
16
Olt
Slatina
17
Dolj
Craiova
18
Dambovita
Targoviste
19
Teleorman
Alexandria
20
Giurgiu
Giurgiu
21
Bucuresti
Bucuresti
22
Prahova
Ploiesti
23
Maramures
Baia Mare
24
Bistrita Nasaud
Bistrita
25
Suceava
Suceava
26
Harghita
Miercurea Ciuc
27
Botosani
Botosani
28
Neamt
Piatra Neamt
29
Iasi
Iasi
30
Bacau
Bacau
31
Vaslui
Vaslui
32
Covasn
Sf. Gheorghe
33
Vrancea
Focsani
34
Galati
Galati
35
Buzau
Buzau
36
Braila
Braila
37
Tulcea
Tulcea
38
Ialomita
Slobozia
39
Calarasi
Calarasi
40
Constanta
Constanta

Romania

PUNCT DE LUCRU