usi de garaj sectionale . usi de garaj culisante . usi industriale sectioanale . usi industriale tip armonica . bariere automate . usi rapide . usi antifoc . rampe de egalizare

manolly
USI DE GARAJ CULISANTE
HOME \ USI-DE-GARAJ-CULISANTE
MANOLLY produce, comercializeaza si instaleaza usi de garaj culisante.
Usa de garaj culisanta cunoscuta si sub denumirea de usa de garaj cu deschidere in lateral este tot mai populara in randul clientilor. Avantajul major al usilor de garaj culisante este ca are o alcatuire simpla fara arcuri de torsiune, ax cu tamburi, cablu de tractiune, sisteme de siguranta etc. Sistemul de functionare este sigur, fara riscul de prabusire.
Datorita faptului ca deschide in lateral doar cat se doreste, putand fi astfel folosita si pentru trecerea de personae, se elimina astfel necesitatea utilizarii unei usi pietonale facand o economie de bani importanta.
Usa de garaj culisanta se deschide pe lateral de-a lungul zidului fara a consuma foarte mult spatiu in interior. Poate fi folosita atat la constructiile noi cat si in cazul cladirilor aflate in renovare.
Spatiu minim lateral necesar este de 150mm, iar spatiul minim de deasupra golului (boiandrugul) este de 10mm. Dimensiunile maxime sunt latime 5000mm si inaltime 2500mm.
Usile de garaj culisante pot fi actionate manual sau automatizate cu actionare din telecomanda.

Pentru mai multe detalii si oferta de preturi pentru usile de garaj culisante, va rugam sa ne contactati.

usa de garaj culisanta

usa de garaj culisanta
TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0219551 | linie telefonica cu apelare gratuita din reteaua ROMTELECOM
Produsele noastre sunt comercializate la nivel national direct si prin colaboratorii nostri din urmatoarele judete:
Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea
© 2003 - 2018 manolly . Usi de garaj . Bariere automate. Toate drepturile rezervate.