Colaboratori

Colaboratori

Oferim servicii colaboratorilor din toata Romania.

De la infiintare firma Manolly a cunoscut o crestere treptata si sanatoasa si datorita importantei acordate fiecarui colaborator in parte. Permanent obiectivul nostru a fost de a oferi produse de calitate la un pret competitiv.

Oferta actuala intruneste cu succes aceste imperative, mai ales in perspectiva adoptarii in curand a normelor europene. Pe aceasta cale va adresam invitatia sa deveniti colaboratorul nostru.

0
Timis
Timisoara
Tel: 004 0728 162 533
Email: office@manolly.ro
1
Arad,
Arad
2
Hundoara
Deva
3
Caras-Severin
Resita
4
Bihor,
Oradea
5
Alba,
Alba Iulia
6
Sibiu,
Sibiu
7
Gorj,
Targu Jiu
8
Mehedint
Drobeta Turnu Severin
9
Satu Mare
Satu Mare
10
Salaj
Zalau
11
Cluj Napoca
Cluj
12
Mures
Targu Mures
13
Brasov
Brasov
14
Arges
Pitesti
15
Valcea
Ramnicu Valcea
16
Olt
Slatina
17
Dolj
Craiova
18
Dambovita
Targoviste
19
Teleorman
Alexandria
20
Giurgiu
Giurgiu
21
Bucuresti
Bucuresti
22
Prahova
Ploiesti
23
Maramures
Baia Mare
24
Bistrita Nasaud
Bistrita
25
Suceava
Suceava
26
Harghita
Miercurea Ciuc
27
Botosani
Botosani
28
Neamt
Piatra Neamt
29
Iasi
Iasi
30
Bacau
Bacau
31
Vaslui
Vaslui
32
Covasn
Sf. Gheorghe
33
Vrancea
Focsani
34
Galati
Galati
35
Buzau
Buzau
36
Braila
Braila
37
Tulcea
Tulcea
38
Ialomita
Slobozia
39
Calarasi
Calarasi
40
Constanta
Constanta

Romania

Argumentele in favoarea colaborarii cu firma noastra sunt: produse de calitate superioara cu un raport pret calitate competitiv usile sunt prevazute standard cu toate sistemele de protectie impuse de normele europene o gama larga de modele, culori si dimensiuni ce satisfac cele mai variate cereri asigurarea de material publicitar, mostre de prezentare si suport tehnic firmelor colaboratoare timp de livrare scurt datorita unui stoc important de marfa, flexibilitate in abordarea solicitarilor venite din partea colaboratorilor, cat si implementarii unui sistem de livrare cu mijloace proprii ale firmei, iar ca alternativa colaborarea cu firme de curierat rapid produsele sunt pregatite pentru livrare in tara cu maxima atentie, fiind ambalate astfel incat sa ajunga la destinatar fara a suferi deteriorari.

Conditii colaboratori

  • Firme care au activitate in acest domeniu
  • Incheierea unui contract de colaborare
  • Comenzile se trimit prin fax, pe un formular tipizat
  • Comanda primita va fi prelucrata, stabilindu-se pretul si timpul de livrare
  • Pretul, timpul de livrare si conditiile de plata i se vor comunica comparatorului care, in cazul acceptului retrimite formularul cu acceptul comenzii

Servicii Curente

Usi de garaj sectionale

servicii-montaj-usi-de-garaj-sectionale

Oferim spre vanzare usi de garaj sectionale de inalta calitate, intr-o gama variata de modele si culori. Serviciile noastre includ comercializare usilor de garaj la pret avantajos, transportul produselor in conditii de siguranta si la timp, iar echimepe noastre ofera montaj profesional la usi de garaj sectionale pe aria judetului Timis.

Usi de garaj culisante

Firma noastra ofera spre vanzare usi de garaj culisante de calitate superioara, iar modelele si culorile sunt diverse. Oferim pret corect la usi de garaj culisante atat pentru clinetul final cat si pentru colaboratorii din tara. De asemenea, transportul si montajul sunt alte servicii oferite de catre noi.

Usi industriale

Comercializam usi de garaj industriale la nivel national. Usile industriale sunt la comanda pe diferite dimensiuni, culori, modele, etc. Aceste usi industriale sunt rezistente unui numar mare de cicluri de utilizare si sunt destinate unor hale, spatii comerciale, hangare, usi statii de pompieri, etc.

Automatizari

Suntem principal partener BFT in Romania. Echipele noastre de tehnicieni ofera montaj pentru usi de garaj sectionale, montaj automatizare pentru usi industriale sectionale, montaj automatizare pentru porti de garaj batante, montaj automatizari pentru porti de garaj culisante.

PUNCT DE LUCRU

33

Angajati

3215

proiecte finalizate

15

ani de experienta

6

certificari