Manolly

Manolly

Ce trebuie sa stii despre manolly

Pentru a obtine rezultate cat mai bune si eficientizarea activitatii, cei peste 30 de angajati ai firmei MANOLLY sunt organizati pe mai multe departamente.

Scopul declarat al echipei MANOLLY este de a anticipa cerintele clientilor si colaboratorilor nostrii din dorinta de a le depasi asteptarile.

Oferta noastra cuprinde produse de cea mai buna calitate la un pret competitiv, servicii de un inalt profesionalism si siguranta unei colaborari fructuase pe termen lung.

Lucrăm împreună cu partenerii noștri ( Kingspan, BFT, Flexiforce, Marcegaglia, etc. ) pentru a satisface cerințele clienților la cele mai mici detalii. Serviciile noastre includ comercializarea produselor de înaltă calitate, transport la timp și în siguranță a produselor și montaj profesional de echipe experimentate. Activăm pe o piță competitivă, iar calitatea și experiența contează.

De ce manolly ?

Oferta noastra cuprinde produse de cea mai buna calitate la un pret competitiv, servicii de un inalt profesionalism ( instalare – montaj ) si transportul produselor in toata tara.

Produse calitative
Kingspan este furnizorul nostru de panouri metalice cu izolatie pentru usile sectionale de garaj rezidentiale si industriale. Parteneriatul de peste 10 ani dintre MANOLLY si Kingspan face ca produsele comercializate de noi sa fie cautate si apreciate de clientii ce pun accentul pe calitate. .Bft este unul din cei mai importanti producatori italieni de actionari electrice pentru porti, bariere auto, usi automate si piloni retractabili.
Transport
Societatea MANOLLY dispune de un parc auto propriu cu ajutorul caruia asigura distributia produselor catre clientii din toata tara.Astfel ne asiguram ca produsele ajung la colaboratorii nostrii in stare impecabila si la timp. Ne-am asumat responsabilitatea livrarii marfii catre colaboratorii nostrii pentru a ii scutii de o serie de probleme ce decurg din aceasta etapa si totodata pentru a le oferii mai mult timp pentru dezvoltare afacerii lor.
Vanzari
Echipa de vanzari isi canalizeaza energia pe plan local, in judetul Timis, catre utilizatorii finali: societati comerciale si personae fizice. Pe plan national obiectivul declarat este de a largii raza de activitate a societatii noastre prin stabilirea de noi legaturi cu firme din domeniul usilor sectionale si al actionarilor electrice.
Instalare - Montaj
Echipele de montaj, ale firmei MANOLLY, sunt pregatite profesional si logistic sa realizeze montaje de inalta calitate, atat din zona rezidentiala, cat si lucrari de anvergura din sectorul industrial. Chiar si cea mai mica lucrare, de instalarea unei usi de garaj sectionala, pana la montarea unei usi industriale, este tratata cu seriozitate si profesionalism de catre tehnicienii nostri.
Departament de productie
Departamentul de productie este alcatuit din personal calificat si instruit, structurat pe echipe specializate pentru fiecare etapa a procesului de productie.Experinta de peste 15 ani in domeniul usilor de garaj face ca echipa MANOLLY sa reuseaca obtinerea unor produse si servici de inalta calitate.
Relatia cu clientii
Utilizatorii finali, societati comerciale sau persoane fizice, beneficiaza de suportul total al echipei de vanzari si a celei de montaj, incepand din momentul proiectari, masuratori pe teren, alegerea modelului dorit, montaj, service garantie si post garantie. Preluarea comenzilor de la colaboratorii firmei se este realizata de personalul departamentului service si suport colaboratori. Personalul acestui department consiliaza clientii in alegerea corecta a produsului final, furnizeaza detalii tehnice, ofera informatii cu privire termenul de livrare.

Servicii Curente

Usi de garaj sectionale

servicii-montaj-usi-de-garaj-sectionale

Oferim spre vanzare usi de garaj sectionale de inalta calitate, intr-o gama variata de modele si culori. Serviciile noastre includ comercializare usilor de garaj la pret avantajos, transportul produselor in conditii de siguranta si la timp, iar echimepe noastre ofera montaj profesional la usi de garaj sectionale pe aria judetului Timis.

Usi de garaj culisante

Firma noastra ofera spre vanzare usi de garaj culisante de calitate superioara, iar modelele si culorile sunt diverse. Oferim pret corect la usi de garaj culisante atat pentru clinetul final cat si pentru colaboratorii din tara. De asemenea, transportul si montajul sunt alte servicii oferite de catre noi.

Usi industriale

Comercializam usi de garaj industriale la nivel national. Usile industriale sunt la comanda pe diferite dimensiuni, culori, modele, etc. Aceste usi industriale sunt rezistente unui numar mare de cicluri de utilizare si sunt destinate unor hale, spatii comerciale, hangare, usi statii de pompieri, etc.

Automatizari

Suntem principal partener BFT in Romania. Echipele noastre de tehnicieni ofera montaj pentru usi de garaj sectionale, montaj automatizare pentru usi industriale sectionale, montaj automatizare pentru porti de garaj batante, montaj automatizari pentru porti de garaj culisante.

Acoperire nationala

0
Timis
Timisoara
Tel: 004 0728 162 533
Email: office@manolly.ro
1
Arad,
Arad
2
Hundoara
Deva
3
Caras-Severin
Resita
4
Bihor,
Oradea
5
Alba,
Alba Iulia
6
Sibiu,
Sibiu
7
Gorj,
Targu Jiu
8
Mehedint
Drobeta Turnu Severin
9
Satu Mare
Satu Mare
10
Salaj
Zalau
11
Cluj Napoca
Cluj
12
Mures
Targu Mures
13
Brasov
Brasov
14
Arges
Pitesti
15
Valcea
Ramnicu Valcea
16
Olt
Slatina
17
Dolj
Craiova
18
Dambovita
Targoviste
19
Teleorman
Alexandria
20
Giurgiu
Giurgiu
21
Bucuresti
Bucuresti
22
Prahova
Ploiesti
23
Maramures
Baia Mare
24
Bistrita Nasaud
Bistrita
25
Suceava
Suceava
26
Harghita
Miercurea Ciuc
27
Botosani
Botosani
28
Neamt
Piatra Neamt
29
Iasi
Iasi
30
Bacau
Bacau
31
Vaslui
Vaslui
32
Covasn
Sf. Gheorghe
33
Vrancea
Focsani
34
Galati
Galati
35
Buzau
Buzau
36
Braila
Braila
37
Tulcea
Tulcea
38
Ialomita
Slobozia
39
Calarasi
Calarasi
40
Constanta
Constanta

Romania

PUNCT DE LUCRU

33

Angajati

3215

proiecte finalizate

15

ani de experienta

6

certificari